Τα προϊόντα μας με αλφαβητική σειρά ..
Α
Α
Β
Β
Γ
Γ
Δ
Δ
Ε
Ε
Ζ
Ζ
Η
Η
Θ
Θ
Ι
Ι
Κ
Κ
Λ
Λ
Μ
Μ
Ν
Ν
Ξ
Ξ
Ο
Ο
Π
Π
Ρ
Ρ
Σ
Σ
Τ
Τ
Υ
Υ
Φ
Φ
Χ
Χ
Ψ
Ψ
Ω
Ω
#
#

Τελευταία άρθρα Τελευταία άρθρα

Πληροφορίες Παραγγελίας

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

​Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 3 τρόπους

•  Παραγγελία από το web site μας www.mindspeed. gr

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Προσθήκη] κάτω από το προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό 'καλάθι αγορών' σας.

Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε στο σύνδεσμο [Το καλάθι μου] και στη συνέχεια στο σύνδεσμο [Παραγγελία] που βρίσκεται κάτω από την λίστα προϊόντων που έχετε στο καλάθι σας. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί ο κωδικός και το διακριτικό σας εάν έχετε, αλλιώς δηλώνετε πως είστε νέος χρήστης έτσι ώστε ν αποκτήσετε ένα. Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής.

•  Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσω fax στ o 2103253390 όλο το 24ωρο.

•  Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας μέσω e - mail στο sales@mindspeed.gr όλο το 24ώρο.

Εάν παρά την αναζήτησή σας δε βρίσκεται το προϊόν που αναζητάτε παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Καθημερινά προσθέτουμε νέα προϊόντα και ο τελικός μας στόχος είναι να υπάρχουν όλα όσα μπορούν να κάνουν το ΜΙΝΙ σας μοναδικό.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τα προϊόντα, τα οποία παραγγείλατε με την αντίστοιχη ποσότητα. Εσείς πλέον δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας βρίσκεται προς εκτέλεση και αν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη επαρκές απόθεμα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ *

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 4 τρόπους:

•  Πιστωτική κάρτα μέσω του web site μας www.mindspeed.gr

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από τη διαδικασία παραγγελίας μας. Η διαδικασία καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και είναι εντελώς ανώνυμη. Τα στοιχεία σας δε συλλέγονται και δεν αποκαλύπτονται σε κανέναν.

Οι πιστωτικές κάρτες που δεχόμαστε είναι: Visa και MasterCard

•  Πιστωτική κάρτα μέσω τηλεφώνου.

Καλέστε μας τηλεφωνικά στ o 210 3253390 και μπορούμε να κάνουμε τη χρέωση της κάρτας σας από το τηλέφωνο.

Οι πιστωτικές κάρτες που δεχόμαστε είναι: Visa, MasterCard και American Express

•  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς μας σε μια από τις παρακάτω τράπεζες. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και απλά καταθέστε τα χρήματα στην ..

ALPHA BANK, ETE, EUROBANK ή ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων τηλεφωνικά στ o 210 3253390 ή στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο sales@mindspeed.gr, ή μέσω fax στο : 210 3253390.

•  Αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ

Εάν κανένας από τους πιο πάνω τρόπους δε σας διευκολύνει, μπορούμε να στείλουμε τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε με αντικαταβολή. Αυτά έρχονται σε σας μέσω ΕΛΤΑ και κατά την παραλαβή πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας.

* Οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για το Νομό Αττικής
Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται με αντικαταβολή μέσα σε δύο (2) εργάσιμες ημέρες με ΕΛΤΑ ή εταιρεία ταχύ-μεταφορών εάν αυτό επιθυμείτε.
Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα
Υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής:

► Με εταιρεία ταχύ-μεταφορών. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη, ενώ τα έξοδα αποστολής είναι 5,50 € μέχρι 2 κιλά και 7€ για δέμα μέχρι 8 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.5 €.

► Με πρακτορείο μεταφορών. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη, ενώ η παραλαβή γίνεται από την έδρα του πρακτορείου στην εκάστοτε περιοχή. Το κόστος σε κάθε περίπτωση είναι μικρό, για παράδειγμα δέμα βάρους 20 κιλών έχει κόστος αποστολής περίπου 6 Ευρώ.

Στην περίπτωση αποστολής μέσω πρακτορείου μεταφορών, δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς πριν την παραλαβή της παραγγελίας.

Για το εξωτερικό

► Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μέσω ΕΛ.ΤΑ ή της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχύ-μεταφορών και διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αποστολής.

► Για τις χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση (EU) το κόστος αποστολής είναι 26 € μέχρι 2 κιλά και χρέωση 2 € για κάθε επιπλέον 0,5 κιλό.

► Για τις χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος αποστολής είναι 31 € μέχρι 2 κιλά. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό δεν παραδίδονται με αντικαταβολή.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τα προϊόντα, τα οποία παραγγείλατε με την αντίστοιχη ποσότητα. Εσείς πλέον δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας βρίσκεται προς εκτέλεση και αν υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη επαρκές απόθεμα θα σας ενημερώσουμε αμέσως.